Learning Communities

Het Honk

Learning community Uithuizen

Contactpersoon Inza Winter. 06-38500428
HetHonk@protonmail.com

Website nog onder constructie

Vovie Hodenpijl

kleinschalige leergemeenschap voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar

Kinderen leren bij ons vanuit ontspanning, nieuwsgierigheid en vrijheid. We doen dit op een prachtige, groene plek in Midden-Delfland (ZH).

Fonkelwijs

Een plek om te stralen

Bij Fonkelwijs krijgen kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen op de manier die voor hen het beste is. Kijk rustig rond op onze website om meer te lezen over onze visie, de learning community, praktische zaken en wie wij zijn.

Lophi

Oorspronkelijk leren en leven

Lophi is een vernieuwende, holistische en natuurlijke leeromgeving waar kinderen en volwassenen in verbinding met zichzelf, met elkaar en de aarde kunnen schatgraven naar hun eigen manier van leren en ontwikkelen.

Van rups tot vlinder

Wij zijn een school voor en door u

Deze school is ontstaan doordat er vraag was in de samenleving naar meer een doe school, dit betekent dat we de kinderen spelenderwijs onderwijs geven vanuit de wereld en ze leren hoe de maatschappij in elkaar zit.

ZonneHart

Hart, gevoel en omgeving zijn onze inspiraties

ZonneHart realiseert een omgeving waarbij kinderen een geweldig leven hebben wat voor ze bedoelt is. Het blij zijn met en in zichzelf, de natuur weer omarmen en doen waar hij/zij goed in is zal vanzelfsprekend zijn door de rijke leeromgeving die geboden wordt.