UBUNTUšŸ’«AGENDA

27 / 28 Mei 2023: STEP INTO THE FLOW Pinksterweekend

CPO-Flowweekend in en rond het Ubuntu Paleis te Alkmaar

Vrijdag 26 meiAankomst van 17.00 voor de Early Birds.

We flowen vanuit de vibes van de groep en de dag, zo laten we ons inspireren en gebruiken we onze creatiekracht, om het een magisch weekend te laten worden.
We hebben een pan soep voor de early birds, daarna is er alle gelegenheid om de ontspanning op te zoeken en de liefhebbers kunnen nog samen muziek maken.

Zaterdag 27 meiCPO šŸµ Nederland ‘Step into the Flow’

Deze ont-moetingsdag staat in het teken van verbinden vanuit flow. Het is een dag voor de B3 start-up initiatiefnemers, diverse onderwijsdeskundige en onderwijsvernieuwers delen hun kennis en ervaringen. Het wordt een ‘Easy day out’ waar we vooral gemoedelijk samen zullen ZIJN. In de ochtend komen we bij elkaar in de Open Cirkel met de vraag: Hoe gaan we ons landelijk verbinden vanuit vertrouwen en vrijheid. Het hoe, wat en waarom van cooperatief naar een ‘Coƶperatie Passend Onderwijs’. In overleg kunnen er kinderen mee met Martin naar de locatie van de Indianenscouts op het ecodorp.

Be the change you want to see in the world

Zondag 28 mei šŸ’« Ubuntu & de Free Flowering Fools

Deze dag staat in het teken van Natuurlijk leren, hoe en waarom doen we het zo.
We beginnen de dag samen in een cirkel met de kinderen, er is van alles te doen vandaag in en rond het Freubel-atelier. We delen en onderzoeken het aanbod van de mogelijkheden.
Inloop 10.30 om 11.00 beginnen we met het Droomconcert
12.30 -13.30 Potluck-lunch
v.a.14.00 is het Ubuntu Playtime šŸµ Spelenderwijs leren over Freeflow
Samen freubelen of theater en muziek maken in en rond het Ubuntu Paleis, en bij mooi weer gaan we al dat moois doen met een avontuurlijke ontdekkingstocht naar een heerlijke locatie buiten, in bos of de duinen, op strand bij zee.

Vanuit de event-app groep houden we elkaar op de hoogte waar de flow ons brengt.